GRAS werkt samen met een grote groep trainers, coaches en acteurs. We kijken per opdracht  wie het beste matcht.  Iedereen heeft zo zijn eigen specialiteit. De meeste in te zetten voor het merendeel van de opdrachten.

Berendien van Straten

Berendien van Straten

Trainer

Ik werk als trainer met veel plezier en gedrevenheid. Ik vind het mooi om te zien dat mensen hun eigen gedrag kunnen beïnvloeden. Ik ben enthousiast en directief en heb aandacht voor individuele vragen en wensen van de deelnemers. Hoe zwaar sommige onderwerpen in de training ook kunnen zijn, toch wordt er ook heel wat afgelachen.” Ik ben ervan overtuigd dat mensen pas echt kunnen leren als zij zich veilig voelen. Ik vind het noodzakelijk om samen met de deelnemers een veilige sfeer te creëren. Bij GRAS hebben we te maken met heel verschillende doelgroepen. Trainen voor GRAS vraagt daarom dat we als trainers en acteurs veelzijdig zijn; en dat zijn we. Fijn om met deze groep van trainers en acteurs te kunnen werken!”

Job Redelaar

Job Redelaar

Trainingsacteur

Na mijn opleiding tot Onderwijskundige aan de RU Leiden en de acteursopleiding in Amsterdam heb ik 15 jaar “op de planken gestaan”, veel voor TV gespeeld en les gegeven. Ik hou er van om tijdens een training snel in contact te komen en elkaar te leren kennen. We oefenen met verschillende vormen van gedrag, om zo te leren, vaardiger en wijzer te worden. Daarbij vind ik het belangrijk dat we veel plezier maken en kunnen lachen. Mijn werk als trainingsacteur doe ik met hart en ziel voor de meest uiteenlopende beroepsgroepen. Ik werk graag samen met de groep van trainers en acteurs van GRAS

Inge van Voornveld

Inge van Voornveld

Trainer, acteur, masseuge Grasvitaal

Met plezier geef ik trainingen voor GRAS en werk ik samen met de andere trainers en acteurs. Ik daag je graag uit te doen wat je wilt doen maar niet durft of om andere redenen niet doet. In training betekent dat uitproberen van ander gedrag in oefeningen. Ik werk graag in de volgorde, eerst doen, dan kijken hoe het je bevalt. Je kunt wachten tot je in de stemming bent om te huppelen. Je kunt ook gaan huppelen en kijken wat het met je stemming doet. Ik word er meestal vrolijk van! En ik word ook blij als ik jou zie experimenteren met gedrag. Als we onderzoeken hoe het in een specifieke situatie voor jou kan werken. Zodat je ook die met plezier en succes kunt volbrengen. Mijn motto: Zijn wie je bent, doen wat je kunt.

Mark van Bruggen

Mark van Bruggen

Trainingsacteur

Bij GRAS werk ik binnen deze groep van trainers en acteurs als acteur bij alle trainingen. Als acteur ben ik vanaf 1989 werkzaam. Ik kan variëren in verschillende werkvormen en heb veel ervaring met uiteenlopende doelgroepen en trainingsonderwerpen. Daardoor sluit ik altijd goed aan bij de groep en de afzonderlijke deelnemers. Ik kan snel inschatten welk gedrag ik moet inzetten om de deelnemer bewust te maken van bepaald gedrag. Ik zorg ervoor dat iedereen zijn kwaliteiten kan laten zien en dat routines en eventuele valkuilen naar boven komen. Daarbij blijf ik aandacht houden voor het gevoel van veiligheid. Ik geniet van de groei van anderen.

Izaira Kersten

Izaira Kersten

Trainer, trainingsacteur

Deelnemers voelen zich vrij om met mij te oefenen. Iets nieuws leren is daardoor leuk en haalbaar. Ik zet realistisch spel neer. Ik sluit daarmee aan bij de praktijk van de deelnemers. Door mijn manier van acteren hebben mensen het gevoel in de echte situatie te zijn beland. Door hun oefengesprekken met mij worden de deelnemers zich bewust van hun valkuilen en hun talenten. Naar elkaar kijken, van elkaar leren en elkaar ondersteunen; dat is voor mij de ideale sfeer voor een training. Experimenteren met ander gedrag om te zien wat er dan bij de ander gebeurt. Vol bewondering kijk ik naar de stappen die deelnemers maken in een korte tijd, daar krijg ik energie van.

Dirk Keuning

Dirk Keuning

Trainer, vitaliteitscoach Grasvitaal

Ik voer bijna alle trainingen en coachingstrajecten van GRAS uit. Ik ben gestart met GRAS en ben ontzettend tros op de trainers en acteurs die voor GRAS willen werken. In mijn trainingen schep ik een veilig leerklimaat. Contact maken en houden en met plezier doelgericht aan de slag weet ik goed te combineren. Ik krijg energie wanneer deelnemers ervaren hoe het is om in een training een variatie op gedrag toe te passen en dan het voornemen hebben dit in de praktijk uit te gaan proberen. Leren met en van elkaar, met vallen en opstaan, met mildheid kijken en lachen met elkaar. Leren met plezier en vertrouwen in andere mogelijkheden; dat vind ik leuk.

Ruth Keuning

Ruth Keuning

docent, trainer, coach en adviseur

Hoe kunnen we leuker en beter samenwerken? Die vraag loopt als een rode draad door mijn werk en lerend leven. Ik vind het ontzettend leuk dat ik mijn werk- en leerervaringen als docent, trainer, coach en adviseur, kan inzetten door het begeleiden van de leertrajecten teamcoaching bij GRAS. Door uitdagende (praktijk)opdrachten, ondersteunende theorie, verfrissende feedback, en lastige vragen leer ik je te coachen met je “hele hebben en houden”. Dat betekent: leren spelen met de wisselwerking tussen jou en het team zodat het team en jij tot bloei komen. Dan lukt het samenwerken op eens vanzelf, en met plezier. En dat begint bij jezelf; bewust worden van je eigen invloed op het team. In de spiegel durven kijken. Met lef en liefde. Dat leer ik je graag. En ik leer graag van jou! Zo gaat dat met teamcoaches.

Shahram Sabetzadeh

Shahram Sabetzadeh

trainingsacteur en co-trainer

Na mijn HBO theaterdocentopleiding in 1995 ben ik direct aan het werk gegaan als trainingsacteur en co-trainer. Ik heb allerlei trainingen gedaan voor de overheid en bedrijven. Ik zorg voor een prettige en veilige leeromgeving. Ik vind het belangrijk om cursisten onderzoek te laten doen met verschillend gedrag en zo zelf te laten ervaren wat hun invloed kan zijn. Ik geniet van mijn werk en vind om met deze groep van trainers en acteurs te kunnen werken.

Yannick van Balen

Yannick van Balen

trainingsacteur

Ik ben werkzaam als trainingsacteur bij GRAS. Door mijn inzet als trainingsactrice ben ik ondersteunend bij de ontwikkeling van effectief gedrag en lever ik een bijdrage aan het leerproces. Mijn studie communicatie en mijn empatisch vermogen zorgen ervoor dat ik met veel verschillende doelgroepen op een laagdrempelige manier aan het werk ga. We gaan aan de hand van casussen aan de slag met herkenbare en lastige situaties. Hierin staan contact maken en humor hoog in het vaandel. Op een speelse manier leren en het creëren van veel momenten met aangename verassingen bij de deelnemers; daar krijg ik energie van!

Mirja Romeijn

Mirja Romeijn

trainingsacteur, vitaliteitscoach Grasvitaal

Mij kan je inzetten voor trainingsacteren bij de communicatietrainingen van GRAS en voor coaching om via kickboksen je fysieke en mentale weerbaarheid te vergroten als onderdeel van GRASVitaal.
Trainingsacteren doe ik met veel plezier. Ik ga in de trainingen snel en laagdrempelig de interactie in met jouw als deelnemer. Je hebt nauwelijks door dat je aan het oefenen bent met het oefenen van vaardigheden. Ik houd ik in de gaten hoe je met je doelen bezig bent.
Ja, en mijn passie; Kickboksen is geweldig. Voor jong en oud. Het geeft een goede conditie en krachtopbouw en je wordt er mentaal sterker van. Je leert onder spanning te blijven bewegen, te blijven nadenken en adem te halen, best handig. Je leert effectief om te gaan met het aangeven van je grenzen.
Wanneer ik in een training aan het acteren ben gebruik ik mijn mentale kickboks vaardigheden om met je te sparren. Doe je mee?

Krista Boots

Krista Boots

Vitaliteitscoach Grasvitaal

Als leefstijlcoach en trainer op het gebied van de vitaliteit maak ik dagelijks mensen bewust van het eigen gedrag. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om het bewustzijn van mensen te vergroten en ze inzicht te geven zodat ze zelf weer de regie kunnen nemen over hun eigen gezondheid. Mijn expertise is de grote kennis over gezonde voeding en hoe je dit in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. Ik maak het voor mensen praktisch en toepasbaar. Ik kan goed aansluiten bij verschillende doelgroepen en door mijn daadkrachtig en doortastende aanpak behaal ik snel resultaat.

Copyright All Rights Reserved © GRAS Training & Coaching | Webdesign www.orangesensewebdesign.nl