Intakeformulier voor de training Shared Decision Making

Training Shared Decision Making

De informatie die je opgeeft wordt alleen door de trainer (en eventueel de acteur) van de training gelezen. We gebruiken de informatie om optimaal af te stemmen op jou leervragen en die van de andere deelnemers. Na afloop van de training wordt alle informatie natuurlijk verwijderd. Wanneer je van te voren al inzicht wilt hebben in jouw voorkeur communicatiestijl kun je de test De Roos van Leary en beïnvloedingsstijlen doen (zie onderaan deze pagina van de site van GRAS, zwarte gedeelte). Dit kan je ook helpen om je doelen voor de training nog duidelijker te maken en meer richting te geven.Succes en alvast bedankt voor het invullen.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Beschrijf kort wanneer, waar, wat gebeurde, jouw rol en wie er nog meer bij betrokken waren (zie Hand-out STAR) Het gaat daarbij over een situatie waarbij je volgens de visie, doelen van SDM wil(de) handelen. Bijvoorbeeld een situatie waarbij je samen met de bewoner de hulpvragen doorliep, behandelopties besprak, de bewoner of de familie geen eigenaarschap of betrokkenheid toonde voor de verzorging, of waarbij je anderszins moeite had op een gelijkwaardige manier met de bewoner, familie te communiceren. Het kan ook gaan over een situatie waarbij je in de samenwerking met een andere medewerker moeite had, (of nog hebt) om SDM te realiseren. Het moet gaan over een situatie waar je nu nog een leervraag over hebt en waarin jij een rol speelt(de). Concreet en actueel!
  • Geef hier aan voor welke specifieke vaardigheid je tijdens de training persoonlijke aandacht wilt. Dat kan bijvoorbeeld gaan over omgaan met specifiek gedrag van een ander of reacties van jezelf in bepaalde situaties. Het kan gaan over empathie tonen, open vragen stellen, het niet voor de ander willen oplossen, luisteren en onderzoeken, coöperatief opstellen, omgaan met weerstand, enz.