Intake training Assertiviteit

De informatie die je opgeeft wordt alleen door de trainer (en eventueel de acteur) van de training gelezen. We gebruiken de informatie om optimaal af te stemmen op jou leervragen en die van de andere deelnemers. Na afloop van de training wordt alle informatie natuurlijk verwijderd. Door van te voren al na te denken en te beschrijven wat je wilt leren, oefen je daarmee invloed uit op het effect van de training/bijeenkomst. Alvast bedankt voor het invullen.

  • Wanneer je het ingevulde formulier zelf wilt ontvangen per mail om het bijvoorbeeld uitgeprint mee te nemen naar de training
  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Beschrijf kort wanneer, waar, wat gebeurde, jouw rol en wie er nog meer bij betrokken waren. Of een situatie die nog niet is voorgekomen, maar waar je tegenop ziet. Bijvoorbeeld een situatie waarbij het nodig was/is om voor je mening uit te komen of gewoonweg "Nee" te zeggen op een verzoek van een ander (een collega of een leidinggevende). Een situatie waar het voor jou een uitdaging is om op een gelijkwaardige manier met de ander te communiceren. Dus zonder dat je het gevoel hebt dat er "over je heen wordt gelopen" of je vindt dat de ander je niet begrijpt of je onterecht benaderd. Het moet gaan over een situatie waar je nu nog een leervraag over hebt en waarin jij een rol speelt(de). Concreet en actueel!
  • Geef hier aan voor welke specifieke vaardigheid je tijdens de training persoonlijke aandacht wilt. Dat kan bijvoorbeeld gaan over omgaan met specifiek gedrag van een ander of reacties van jezelf in bepaalde situaties. Het kan gaan over belemmeringen om je in-te-leven, "Nee" te zeggen, niet meer kunnen luisteren luisteren en onderzoeken, weerstand bij de ander, enz.

Algemene voorwaarden GRAS training& coaching

Privacyverklaring GRAS