Intakeformulier training beinvloedingsstijlen

De informatie die je opgeeft wordt alleen door de trainer en de acteur van de training gelezen. We gebruiken de informatie om optimaal af te stemmen op jou leervragen en die van de andere deelnemers. Na afloop van de training wordt alle informatie natuurlijk verwijderd. Wanneer je van te voren al inzicht wilt hebben in jouw voorkeursstijl van beïnvloeden kan je de test beïnvloedingsstiijlen doen (zie onderaan deze pagina). Dit kan je ook helpen om je doelen voor de training nog duidelijker te maken en meer richting te geven. Alvast bedankt voor het invullen.
  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Beschrijf kort wanneer, waar, wat gebeurde, jouw rol en wie er nog meer bij betrokken waren. Het gaat daarbij over een situatie waar naar jou idee het beïnvloeden van de ander nodig/handig/effectief was. Bijvoorbeeld een situatie waarbij iemand naar jouw idee geïnformeerd moest/kon worden of beïnvloed moest/kon worden op een mening. Of misschien een situatie waarbij de ander expliciet om jouw advies vroeg. En het moet gaan over een situatie waar je nu nog vragen over hebt en waarin jij een rol speelt(de). Concreet en actueel!
  • Geef hier aan voor welke specifieke vaardigheid je tijdens de training persoonlijke aandacht wilt. Dat kan bijvoorbeeld gaan over omgaan met specifiek gedrag van een ander of reacties van jezelf in bepaalde situaties. Het kan gaan over 1 van de beïnvloedingsstijlen uit de test of welk ander gedrag dan ook waardoor jouw manier van beïnvloeden effectiever wordt, enz.