Intakeformulier training beïnvloedingsstijlen

De informatie die je opgeeft wordt alleen door de trainer en de acteur van de training gelezen. We gebruiken de informatie om optimaal af te stemmen op jou leervragen en die van de andere deelnemers. Na afloop van de training wordt alle informatie natuurlijk verwijderd. Wanneer je van te voren al inzicht wilt hebben in jouw voorkeursstijl van beïnvloeden kan je de test beïnvloedingsstijlen doen. Dit kan je ook helpen om je doelen voor de training nog duidelijker te maken en meer richting te geven.Alvast bedankt voor het invullen.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Beschrijf kort wanneer, waar, wat gebeurde, jouw rol en wie er nog meer bij betrokken waren/was. Het gaat daarbij over een situatie waar naar jouw idee het beïnvloeden van de ander nodig/handig/effectief was(geweest)/is . Bijvoorbeeld een situatie waarbij iemand naar jouw idee geïnformeerd kon worden of beïnvloed kon worden op een zienswijze/manier van werken. Of misschien een situatie waarbij de ander expliciet met jou over de situatie van gedachten wilde wisselen. En het moet gaan over een situatie waar je nu nog vragen over hebt en waarin jij een rol speelt(de). Concreet en actueel!
  • Geef hier aan waar je bij beïnvloeden het meest tegen aanloopt. In het algemeen of specifiek in de beschreven casus. Dat kan bijvoorbeeld gaan over omgaan met specifiek gedrag van een ander of reacties van jezelf in bepaalde situaties.
  • Voor welke specifieke vaardigheid wil je tijdens de training extra aandacht (zie de 10 beïnvloedingsvaardigheden (en/of uitslag test). En in welke situaties. Het kan gaan over 1 van de beïnvloedingsstijlen uit de test of welk ander gedrag dan ook waardoor jouw manier van beïnvloeden effectiever wordt.
  • Wat is voor jou hierin de grootste uitdaging?

Algemene voorwaarden GRAS training & coaching

Privacyverklaring GRAS