Aanmelding Dao De Qi Gong Wijk bij Duurstede

Door invullen en verzenden van dit formulier meld je je aan voor de Qi Gong lessen van GRAS in Wijk bij Duurstede op de Maandagavonden van 19.30 tot 21.00 uur. De lessen vinden plaats in basisschool de Regenboog op de Dukdalf. Je ontvangt een bevestiging van deze aanmelding per email. Je inschrijving is definitief wanneer je uiterlijk 1 week voor aanvang van de maand dat je start het bedrag van € 43,50 overmaakt. Heb je tot die tijd dan nog geen eerste proefles ontvangen, mag je een korting toepassen van € 5,-. en kan je € 38,50 overmaken op: NL19 TRIO 0197600433 t.n.v. GRAS training & Coaching. Onder vermelding van "DDQG Wijk", de maand waarop je start en de opmerking "korting" wanneer van toepassing.

  • Abbonementen kunnen alleen starten op de eerste maandag van de maand. Eerste losse lessen kunnen in dat geval voor aanvang op locatie betaald worden. Kom je op een wachtlijst vul hier dan de datum 1 januari 2030 in.
    DD dash MM dash JJJJ
  • Maandabonnement of Seizoensabbonnement. Seizoensabbonnementen 'Herfst-Winter' loopt van September t/m Januari (= 4 maanden; December en Januari tellen als één maand i.v.m. uitvallende weken) 'Voorjaar-Zomer' loopt van Februari t/m Juni (= 5 maanden)

Algemene voorwaarden GRAS training& coaching

Privacyverklaring GRAS