Intakeformulier voor de training van Zorgen voor naar Zorgen Dat

Training van Zorgen voor naar Zorgen Dat

De informatie die je opgeeft wordt alleen door de trainer (en eventueel de acteur) van de training gelezen. We gebruiken de informatie om optimaal af te stemmen op jou leervragen en die van de andere deelnemers. Na afloop van de training wordt alle informatie natuurljk verwijderd. Wanneer je van te voren al inzicht wilt hebben in jouw voorkeur communicatiestijl kun je de test De Roos van Leary en beïnvloedingsstijlen doen (zie onderaan deze pagina). Dit kan je ook helpen om je doelen voor de training nog duidelijker te maken en meer richting te geven.Alvast bedankt voor het invullen.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Beschrijf kort wanneer, waar, wat gebeurde, jouw rol en wie er nog meer bij betrokken waren. Het gaat daarbij over een situatie waarbij je geacht werd/wordt om volgens de visie van jouw organisatie te handelen. Bijvoorbeeld een situatie waarbij de hulpvraag niet helder was, de bewoner niet gemotiveerd was of waarbij je anderszins moeite had met de hulpvraag of de bewoner om te gaan. Het moet gaan over een situatie waar je nu nog vragen over hebt en waarin jij een rol speelt(de). Concreet en actueel!
  • Geef hier aan voor welke specifieke vaardigheid je tijdens de training persoonlijke aandacht wilt. Dat kan bijvoorbeeld gaan over omgaan met specifiek gedrag van een ander of reacties van jezelf in bepaalde situaties. Het kan gaan over empathie tonen, het niet voor de ander willen lossen, luisteren en onderzoeken, coöperatief opstellen, omgaan met weerstand, enz.