SCANCOACHING

Je lichaam liegt nooit

En weet allang

hoe het ECHT met je gaat

SCANCOACHING

Meet jouw energie ......en......

......psychologische gesteldheid

op celniveau

patronen

onbewuste

worden

zichtbaar

Komt tot je kern !

Leef je volledige potentieel

ScanCoaching zorgt voor een blijvende verandering

MEER IN CONTACT MET JEZELLF.......en

IN VERBINDING MET DE ANDER!

ScanCoaching

Een zelfbewuste professional zorgt voor een bewustere wereld

ScanCoaching, wat levert het op?

Diepgaand inzicht door scantechnologie

Jij bestaat uit 100.000 miljard cellen die met elkaar communiceren op hun eigen trillingsgetal. Deze frequenties meten wij en leggen de informatie uit het geheugen van jouw cellen bloot. Hiermee gaat ScanCoaching verder dan jouw verhaal en jouw cognitie

Onbewuste patronen worden zichtbaar

Dit gebeurd al tijdens het scannen. Dan legt de scan direct de oorzaak van jouw blokkades en wat er nu speelt bloot.

Duidelijkheid over je eigen potentieel

Je ontdekt tijdens de sessie waar je ontwikkelmogelijkheden liggen. De Scan geeft aan waar jouw potentieel zich bevindt.

Bewustwording brengt verandering

Alleen al door de ontdekkingen en de bewustwording die de scan je biedt wordt transformatie al ingezet, zonder dat je er over hoeft te praten.

Heldere aanwijzingen en tips van de coach

Je krijgt praktische tips van de coach mee naar huis om deze transformatie te ondersteunen. Na drie weken ervaar je andere inzichten en zie je op de volgende scan het resultaat van mentale veranderingen.

Waarin is ScanCoaching uniek?

Dè revolutie in de psychologie en dè revolutie in jou

Gaat verder dan gangbare persoonlijkheidstesten, stressonderzoeken, kleurentools en -instrumenten

Voorbij aan standaard coaching

  • Brengt je terug naar de periode waar je weinig herinneringen aan hebt: voor je vierde levensjaar, zelfs tot in de baarmoeder
  • Je bent niet meer (alleen) afhankelijk van jouw verhaal en je hoeft niet meer te graven
  • Geeft diepgaand inzicht op jouw kernstuk en rekt het bewustzijn op

Tijdbesparend en korte doorlooptijd

Gedurende 3 maanden onderga je in 5 sessie van 2 uur een significante transformatie

Wetenschappelijk bewezen

  • Reeds vijftig jaar uitgebreid onderzoek en ontwikkeling
  • Ondersteund door andere wetenschappelijke onderzoeken

Door te werken als erkende scancoach voor ScanCoacing Nederland heeft GRAS  toegang tot de samenwerking met oorspronkelijke ontwikkelaars.

ScanCoaching geeft Inzicht

RESULTATEN SCANCOACING

BETERE KEUZES MAKEN
0%
MEER ENERGIE
0%
MINDER STRESS
0%

Overige resultaten

  • Je bent doelgerichter en je weet wat je voldoening geeft.
  • Je benut je kwaliteiten en talenten.
  • Je vertrouwt meer op je intuïtie en je kan beter omgaan met je emoties.
  • Een bewuster bestaan geeft energie waardoor je vitaler en veerkrachtiger in het leven staat.

SCANCOACHING PROGRAMMA’S

VITALITEIT

Dit programma helpt je preventief of curatief te herstellen van chronische stress, een burn-out of bore-out. Je leven loopt even niet lekker. Sterker nog je zit vast! In hardnekkige patronen of in overmatig gepieker. Je voelt je gevangen in een baan of relatie en je ervaart veel stress. Je wil weg uit deze negatieve situatie maar weet niet hoe en waar naartoe. Of je twijfelt of je dit wel kan. Je weet dat je leven zoveel meer zou kunnen zijn dan dit en tegelijk word je al moe van deze gedachte.

LEIDERSCHAP

Dit programma helpt je om je prestaties te verbeteren. Je bent ambitieus, succesvol, leergierig en hebt een gezonde dosis zelfinzicht en lef. De buitenwereld is er allang van overtuigd dat je veel in je mars hebt; je functioneert in een voortdurend veranderende omgeving en er liggen complexe vragen op je bordje. Je draagt veel verantwoordelijkheid en je carrière gaat zo snel dat je jezelf soms voorbij loopt. Tijd voor reflectie is er amper.

meer over programma VITALITEIT

Je wilt de vicieuze cirkel doorbreken. Je wil een crisis voorkomen en niet overspannen raken of in een burn-out of bore-out terecht komen. Je verlangt ernaar om weer vitaal en veerkrachtig in het leven staan. Maar hoe zorg je voor een omslag als je geen focus hebt en je energie zienderogen afneemt? Geen idee hebt waar je moet beginnen?

Resultaten

We achterhalen de oorzaken van je keuzes waardoor je gaat snappen waarom je op verschillende momenten volkomen leegloopt. Verder krijg je handvatten om je weer op te laden en zal je merken dat je fitter en veerkrachtiger door het leven gaat. Je voelt de zorg naar jezelf en durft vrijer te kiezen voor wat je wilt. Samen met jou werken we toe naar een klachtenvrij en volledig arbeidsgeschikt resultaat zodat jij als gemotiveerde en vitale professional weer het verschil kan maken.

Een programma van 5 sessies van 2 uur.

meer over programma LEIDERSCHAP

Je hebt behoefte om even stil te staan. Wat is nu goed voor jou? Je wil de verbinding voelen met jezelf en de uitdaging aangaan om je te ontwikkelen; plezier hebben in wat je doet, het beste uit jezelf halen en optimaal presteren. Dus wat wil je ècht? Waar wil je heen? Hoe wil je dat? En wat houdt je tegen?

Resultaten

Je voelt je weer de professional die met een gezonde dosis energie en drive het op zijn manier en daarmee beter doet. Persoonlijke en professionele groei nemen een belangrijke plek in je leven in en daar geniet je van. Je durft uit te blinken en je kop boven het maaiveld uit te steken, omdat je als professional weer vanuit autonomie en creativiteit vorm aan jezelf geeft.

Een programma van 5 sessies van 2 uur.

PASSIE BEZIELING EN VERBINDING

Dit programma brengt je in contact met je verlangens en je dieperliggende wensen en behoeften. Het is tijd om het over een andere boeg te gooien. Je doet veel op de automatische piloot omdat het nou eenmaal zo hoort. ‘Zit ik wel op de goede plek?’ vraag je jezelf regelmatig af. Toch ben je vooral bezig om binnen de gewenste kaders te blijven, grip te houden en vooral die plek niet te verliezen. Keuzes worden vaak voor je gemaakt. Als je eerlijk naar jezelf bent, heb je het zicht verloren op je roeping en dat knaagt.

TEAMSAMENWERKING

Dit programma zorgt ervoor dat je team weer een waardevolle bijdrage levert aan de organisatiedoelstellingen. Het team waaraan je leidinggeeft, functioneert ondermaats. De botsende karakters van sommigen zorgen ervoor dat teamleden zich terugtrekken op eilandjes. Het gebrek aan acceptatie en de onderhuidse spanningen doen de veiligheid in het team geen goed. Ondertussen dwaalt het team langzaam af van de gestelde doelen en worden afspraken steeds minder nauw genomen.

meer over programma PASSIE BEZIELING EN VERBINDING

Je wilt je passie weer terug en verlangt naar zingeving. Maar waarom stap je dan toch telkens weer in dezelfde val? Je wil contact met wat je daadwerkelijk wilt, wat belangrijk is voor jou. Jezelf hervinden en met hernieuwde kracht en vreugde jouw weg vervolgen, daar wil je voor gaan. Maar hoe neem je het heft weer in eigen handen? En hoe groei je naar een betekenisvol leven?

Resultaten

Je hebt de balans opgemaakt en jezelf op een innige manier leren kennen. Vanuit daadkracht en vooral vertrouwen heb je geleerd om te kiezen voor wie je ten diepste daadwerkelijk bent. Met bezieling durf je weer je passie te leven en daarvoor te gaan staan, zowel privé als professioneel.

Een programma van 5 sessies van 2 uur.

meer over programma TEAMSAMENWERKING

Je weet dat kwetsbaarheid en verbinding de ingrediënten zijn om de veiligheid te vergroten. Daarom wil je zicht krijgen op de patronen van jou en de anderen zodat er helderheid ontstaat over de blokkades in de samenwerking. Je wil als leidinggevende autonoom keuzes maken en het team spiegelen en uitdagen om experimenten aan te gaan en risico’s te nemen. Vanuit een bedding van transparantie en vertrouwen komt jouw team weer succesvol in beweging.

Resultaten

De teamleden leggen de onderstroom van onbewuste, onbesproken opvattingen en drijfveren bloot en bespreken deze met elkaar. Deze stap richting openheid en vertrouwen geeft teamleden de ruimte om hun persoonlijke meningen, wijsheden en onzekerheden te delen. De verschillen worden hiermee onderzocht en hanteerbaar. Ook wordt de individuele en teamontwikkeling gestimuleerd. Je groeit als leider want je bent in staat om conflicten in teams productief te maken. Verder faciliteer je het vormgeven en uitdrukken van de bezieling van jouw teamleden. Deze beweging ontsluit en verbindt het potentieel binnen het team en zorgt voor een verandering met blijvende resultaten en een hernieuwde teamspirit.

Een programma van individuele QuickScans per teamlid en een teamsessie van een of twee dagdelen.

HOE WERKT HET?

Wil je blijven zoeken naar de oplossing of meteen aan de slag omdat ScanCoaching je de antwoorden geeft?

ScanCoaching meet met geavanceerde technologie de energie én het geheugen van jouw lichaamscellen en legt hiermee jouw psycho-emotionele patronen bloot.

Ons uitgangspunt is dat lichaam en geest een eenheid zijn en dat elke cel in het lichaam zijn eigen trilling en daarmee zijn eigen verhaal heeft. Door deze trillingen te scannen, kunnen we objectief en snel de gemoedstoestand van jouw lichaam vaststellen. Ook haalt de scan de oorsprong naar boven die hieraan ten grondslag ligt.

Na de meting geeft een gecertificeerd ScanCoach de resultaten terug in heldere en concrete taal. Hierdoor krijg je direct zicht op wat er nu bij je speelt, waar je potentieel zit en wat je blokkeert. Daarna volgt een aantal scansessies en ondersteunen we je om bewuster te worden van nieuw gedrag.

Bij Scancoaching houdt het tobben en malen op en mag je stoppen met het zoeken naar antwoorden en andere routes.

ScanCoaching is diepgaand, objectief, helder, snel en razend effectief!

Veranderen kun je alleen zelf maar wij helpen je om doeltreffend de meest efficiënte aanpak te vinden. Eentje die jou letterlijk op het lijf geschreven is.

Meer weten over Scancoaching?

Copyright All Rights Reserved © GRAS Training & Coaching | Webdesign www.orangesensewebdesign.nl