Intakeformulier training omgaan met emotie en agressie

De informatie die je opgeeft wordt alleen door de trainer en de acteur van de training gelezen. We gebruiken de informatie om optimaal af te stemmen op jou leervragen en die van de andere deelnemers. Na afloop van de training wordt alle informatie natuurlijk verwijderd. Door van te voren al na te denken en te beschrijven wat je wilt leren, oefen je daarmee invloed uit op het effect van de training/bijeenkomst. Alvast bedankt voor het invullen.

  • Wanneer je het ingevulde formulier zelf wilt ontvangen per mail om het bijvoorbeeld uitgeprint mee te nemen naar de training.
  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Beschrijf kort wanneer, waar, wat gebeurde, jouw rol en wie er nog meer bij betrokken waren. Het gaat daarbij over een situatie waar naar jou idee sprake was van lastig gedrag. Bijvoorbeeld een situatie waarbij iemand emotioneel of agressief gedrag toonde. En het moet gaan over een situatie waar je nu nog vragen over hebt en waarin jij een rol speelt(de). Concreet en actueel!
  • Geef hier aan voor welke specifieke vaardigheid je tijdens de training persoonlijke aandacht wilt. Dat kan bijvoorbeeld gaan over omgaan met specifiek gedrag van een ander of reacties van jezelf in bepaalde situaties. Het kan gaan over duidelijk en concreet zijn, luisteren, grenzen stellen, begrip tonen, enz.
  • M.a.w. ken je het en heb je het gelezen?

Algemene voorwaarden GRAS training & coaching

Privacyverklaring GRAS