Hoi, mijn naam is Dirk Keuning.
Oorspronkelijk uit Friesland en via het wonen op verschillende plaatsen, o.a. Nijmegen, de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug, Leersum en Amerongen, woon ik nu in Amersfoort. Opgroeien in een groot gezin gaf mij oog en oor voor de dynamiek van de groep. Na het werken in de (verslavingszorg)zorg ben ik gaan werken in de (jongeren) hulpverlening, eerst als groepswerker en later als ambulant jongerenwerker. Hier deed ik mijn eerste ervaringen op in het begeleiden van mensen. Via projecten op gebied van wijkgericht werken deed ik mijn eerste stappen in het trainersvak.

Vanaf 2000 ontwikkelde ik ook trainings- en opleidingstrajecten op gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ik raakte gefascineerd door de verhouding tussen professional en klant en de effecten van de cultuur van de organisatie op het gedrag van haar medewerkers. Ik heb geleerd wat de waarde is van emoties in relaties en hoe die dienend kunnen zijn bij het werken aan een gelijkwaardige communicatie. Ik werk graag aan effectieve communicatie zowel met de klant als in team verband. Uitzoeken wat je als medewerker en als leidinggevende allemaal kunt doen en vooral laten “zodat de ander kan zijn zoals deze bedoeld is” (naar Goethe) is voor mij een uitdaging.

Kijk ook bij Trainers en acteurs. En kijk voor een uitgebreide beschrijving van mijn ervaring en huidige activiteiten op Linkedin